Het appartementencomplex Trompstaete in Maarn

Het appartementencomplex (opgeleverd in 2003) bestaat uit 2 gebouwen:
  • Het hoofdgebouw met 45 appartementen in 3 woonlagen en voorzien van een lift.
  • De dependance met 7 appartementen in 3 woonlagen en ook voorzien van een lift.
In totaal zijn er dus 52 appartementen, waarvan 42 koop- en 10 huurappartementen.
De oppervlakte van de appartementen varieert van 78 tot 149 m2.

Alle appartementen zijn speciaal ontworpen voor ouderen (seniorenlabel). Ze zijn drempelvrij en hebben brede deuren. De appartementen zijn voorzien van een eigen verwarmings- en warmwaterinstallatie en een centraal ventilatiesysteem. Verder beschikken de appartementen over een aansluiting met een personenalarmeringscentrale. In alle appartementen zijn rookmelders, die aangesloten zijn op een centraal brandalarmeringssysteem met een rechtstreekse verbinding met de brandweer.

De appartementen op de begane grond hebben een kleine tuin en die op de bovenste woonlagen een balkon.
De appartementen in het hoofdgebouw zijn gegroepeerd rond de overdekte binnentuin.
De huurappartementen bevinden zich op de bovenste woonlaag in het hoofdgebouw.

In het hoofdgebouw bevinden zich verder nog een viertal ruimten die, net als de huurwoningen, het eigendom zijn van de "Rhenam Wonen". Deze ruimten worden door de eigenaar verhuurd aan de gemeente Utrechtse Heuvelrug en behoren dus niet tot de gemeenschappelijke ruimten van de VvE. De gemeente heeft deze ruimten ter beschikking gesteld aan de ouderenorganisaties in Maarn en omstreken en aan een zorgverlener. Het betreft hier een “sociaal culturele ruimte”, een ruimte die tweemaal per week gebruikt wordt voor “dagopvang” en drie dagen per week voor de “open eettafel” en verder nog twee kleinere ruimtes waarvan er één ook wordt gebruikt door de huismeester.

Trompstaete beschikt over een ruime fietsenberging, waarvan een deel is aangepast voor het stallen en opladen van scootmobielen.

Ga naar : begin | Homepage